Prehistorie en kunst | Art and history

Contact

Heb je vragen? Neem dan gerust contact met me op. Dat kan per mail, per telefoon of met social media. De gegevens vind je hieronder. Heb je interesse in een specifiek kunstwerk uit de galerie en wil je dat bekijken? Dat kan op afspraak in mijn atelier in Vorden. Tijdens de Kunstzondag Vorden houd ik open atelier. Je bent dan van harte welkom. De volgende Kunstzondag Vorden van 12 december is helaas afgelast vanwege Corona.

Contact via social media:

Het meest actief ben ik op Instagram. Daar kijk ik dagelijks in. Twitter doe ik iets minder; gemiddeld een keer per week. Facebook en LinkedIn doe ik heel beperkt. (Het liefst ben ik gewoon lekker aan het tekenen of aan het schilderen. Vandaar dat ik me toeleg op één medium. Social media is leuk, maar het mag niet te veel tijd kosten.)

Contact via e-mail of telefoon:

Atelier Dolm

Het atelier is niet groot, maar het biedt genoeg ruimte voor al mijn activiteiten. Ik vind het zelf een hele prettige ruimte en ik heb het er altijd naar mijn zin. Er staat een ezel om achter te schilderen, een tekentafel om achter te tekenen en een bureau voor allerlei ander werk. Teken- en schilder-benodigdheden liggen in twee kasten, naast tal van boeken over kunst en prehistorie. De comfortabele stoelen bieden zitruimte aan drie personen. Het lukt helaas niet om meer dan vier mensen tegelijkertijd te ontvangen. Tenzij ik buiten werk, want de ingang is overkapt en er staat een grote picknicktafel. Als ik daar zit, kijk ik uit op onze diepe tuin. Het is een waar paradijsje.