Dolm

Prints

Prints met hunebedden

Hoe cool is het om prints van hunebedden op je t-shirt te hebben? Of om een klok aan je muur te hangen met art prints van spectaculaire menhirs? Je kunt ze aanschaffen via de Dolm shop. RedBubble verzorgt de prints, de betaling en de verzending. Je komt er door op de grijze knop hieronder te klikken.

Het verhaal achter de Dolm Shop

Lang niet alle schilderijen of tekeningen die Harry maakt zijn geschikt als print op een T-shirt. In de loop der tijd heeft hij geleerd dat complexe tekeningen hun effect verliezen op kleding. Hetzelfde geldt voor nuances in verf of structuur. Toch houdt hij ervan om met verschillende materialen te werken. Vandaar dat lang niet al zijn kunst als print verkrijgbaar is.

De ontwerpen voor de prints zijn gemaakt in een digitaal tekenprogramma. Meestal is dat GIMP of Krita. Soms doet Harry dat op basis van een tekening die hij eerder heeft gemaakt. Zo zie je hieronder producten met inkttekeningen die zijn gemaakt ter gelegenheid van Inktober. De opdracht was iets te doen met de woorden “Maan” en ¨Schelp¨. De resultaten zijn compact en hebben desondanks veel vertelkracht. Vandaar dat ze nu als print verkrijgbaar zijn.

Maar het komt ook voor dat Harry op zijn computer gewoon vanuit het niets start en speciaal iets maak voor een print. Zo heeft hij een serie grottekeningen opnieuw vorm gegeven met slecht één lijn. Van deze prints bestaan geen originele tekeningen of schilderijen. Ze komen rechtstreeks uit GIMP.

Zie je het shirt dat jij graag wil hebben niet terug in het aanbod? Heb je speciale wensen? Aarzel niet om contact met op te nemen. Veel is bespreekbaar.

© 2023 Dolm

Theme by Anders Norén