Dolm

Contact

Heb je vragen? Neem dan gerust contact met me op. Dat kan per mail, per telefoon of met social media. De gegevens vind je hieronder. Heb je interesse in een specifiek kunstwerk en wil je dat bekijken? Dat kan tijdens de KunstZondagVorden of op afspraak in mijn atelier.

Dumbphone

Contact via e-mail of telefoon:

Contact via social media:

Alleen op Instagram ben ik actief. Andere social media kijk ik nauwelijks in. (Het liefst ben ik gewoon lekker aan het schrijven, aan het tekenen of aan het schilderen. Vandaar dat ik me toeleg op één medium. Social media is leuk, maar het mag niet te veel tijd kosten.)

SEO Copy writing en content creation

Als creatief ondernemer schrijf ik teksten voor websites. Deze zijn onder andere gericht op hoge scores in zoekmachines als Google. Search Engine Optimization heet dat. Wil je meer weten over mijn werk als schrijver? Kijk dan onder het tabblad copy en content.

Galerie: Harry en De Uil zat op de Dolmen

Atelier Dolm

Het atelier is niet groot, maar het biedt genoeg ruimte voor al mijn activiteiten. Ik vind het zelf een hele prettige ruimte en ik heb het er altijd naar mijn zin. Er staat een ezel om achter te schilderen, een tekentafel om achter te tekenen en een bureau voor allerlei ander werk. Teken- en schilderbenodigdheden liggen in twee kasten, naast tal van boeken over kunst en prehistorie. De comfortabele stoelen bieden zitruimte aan drie personen. Het lukt helaas niet om meer dan vier mensen tegelijkertijd te ontvangen. Tenzij ik buiten werk, want de ingang is overkapt en er staat een grote picknicktafel.

Externe links

© 2024 Dolm

Theme by Anders Norén