Dolm

Contact

Heb je vragen? Neem dan gerust contact met me op. Dat kan per mail, per telefoon of met social media. De gegevens vind je hieronder. Heb je interesse in een specifiek kunstwerk en wil je dat bekijken? Dat kan op afspraak in mijn atelier in Vorden.

Contact via social media:

Alleen op Instagram ben ik actief. Andere social media kijk ik niet of nauwelijks in. (Het liefst ben ik gewoon lekker aan het schrijven, aan het tekenen of aan het schilderen. Vandaar dat ik me toeleg op één medium. Social media is leuk, maar het mag niet te veel tijd kosten.)

Contact via e-mail of telefoon:

SEO Copy writing en content creation

Als creatief ondernemer schrijf ik teksten voor websites. Deze zijn onder andere gericht op hoge scores in zoekmachines als Google. Search Engine Optimization heet dat. Daarnaast schrijf ik graag onderhoudende teksten over ICT, geschiedenis, auto’s en andere onderwerpen die mij interesseren. Kijk bijvoorbeeld eens op Vroegert.nl. Daar publiceer ik regelmatig teksten met een nostalgisch karakter. Wil je meer weten over mijn werk als schrijver? Ga dan naar mijn LinkedIn profiel. Of kijk bij het tabblad copy en content.

Atelier Dolm

Het atelier is niet groot, maar het biedt genoeg ruimte voor al mijn activiteiten. Ik vind het zelf een hele prettige ruimte en ik heb het er altijd naar mijn zin. Er staat een ezel om achter te schilderen, een tekentafel om achter te tekenen en een bureau voor allerlei ander werk. Teken- en schilder-benodigdheden liggen in twee kasten, naast tal van boeken over kunst en prehistorie. De comfortabele stoelen bieden zitruimte aan drie personen. Het lukt helaas niet om meer dan vier mensen tegelijkertijd te ontvangen. Tenzij ik buiten werk, want de ingang is overkapt en er staat een grote picknicktafel. Als ik daar zit, kijk ik uit op onze diepe tuin. Het is een waar paradijsje.

Externe links

© 2023 Dolm

Theme by Anders Norén