Dolm

Tekst, copy en content

Zoek je goede tekst? Een verhaal dat uitdrukt wie je bent en waar je bedrijf voor staat? Copy of content die pakt, verleidt en verkoopt? Informatieve communicatie die boeit of aangenaam verstrooit? Een webpagina die scoort op Google?

Dan kan ik je helpen. Met meer dan twintig jaar schrijfervaring zorg ik dat je de tekst krijgt die je nodig hebt. Of het nu gaat om blogs, artikelen of een ander soort tekst; bij mij krijg je deskundige en professionele ondersteuning.

copy en content Harry Wibier Tekst Kopij copywriter

Werkwijze

Een goede boodschap komt niet vanzelf. Daar is tijd, vakmanschap en aandacht voor nodig. Daarom verdiep ik me van het begin af aan in jouw bedrijf en in jouw diensten en producten. Persoonlijke betrokkenheid en maatwerk vind ik erg belangrijk.

We beginnen met het afstemmen van de verwachtingen, de behoefte en de communicatiedoelstellingen. Die diepen we samen uit. Alleen vanuit die stevige basis ontstaat een tekst die doet wat hij moet doen. En als de copy, content of tekst af is, kijken we altijd even terug. Staat alles goed? Is dit wat we willen? Of kan het toch nog ergens beter? Want jij wilt toch zeker weten dat je communicatie piekfijn in orde is?

Copy en content Harry Wibier Tekst Kopij copywriter

Over mij; ervaring in tekst, copy en content

Mijn naam is Harry Wibier. Na mijn studie ging ik in 1993 aan de slag bij de publieke omroep. Daar maakte ik radiodocumentaires. Ik bedacht onderwerpen, schreef teksten, deed de muziekkeuze, verzorgde interviews en werkte aan de montage. In 1997 maakte ik de overstap naar de ICT. In die branche schreef ik onder andere artikelen voor vakbladen, offertes, strategische documenten, project- en programmaplannen en adviesrapporten.

Sinds 2019 werk ik als zelfstandig ondernemer en schrijf ik teksten voor meerdere klanten. Daarnaast verzorg ik op deze site (dolm.nl) blogs over kunst en de prehistorie. Dat geeft mij de kans te schrijven, te tekenen en te schilderen over onderwerpen die mij mateloos interesseren. Die betreffen vooral onze vroegste geschiedenis.

Publicaties en klanten (selectie)

Opleiding (selectie)

  • Maatschappijgeschiedenis, specialisatie media – Erasmus Universiteit Rotterdam
  • HEAO, Bedrijfskundige Informatica – Hogeschool van Amsterdam
  • SEO Copywriting, SEO for WordPress, Keyword research – Yoast

Expertise in tekst, copy en content

  • Blogs, webpagina’s en andere tekst voor digitale media
  • Artikelen, interviews, recensies
  • Tekst- en beeldredactie
  • Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Nevenfuncties

Contact

Tel: (0031) 0624987624

Mail: info@dolm.nl

© 2024 Dolm

Theme by Anders Norén